Kwaliteit en service

Wanneer uw huis niet voorzien is van een garage, kan u opteren voor een Feryn prefab garagebox. Onze boxen worden naadloos gegoten uit één stuk en zijn 100% waterdicht. Deze bestaan uit gewapende betonnen bladen van 8 centimeter dikte. De garageboxen kunnen daarnaast voor heel wat andere doeleinden een oplossing bieden, gaande van een kant-en-klare berging tot een paardenstal.

Onze producten

 

over Feryn


Meer dan 50 jaar biedt de familie Feryn gratis advies en ervaring aan haar klanten. Het familie bedrijf is gaandeweg uitgegroeid tot één van de marktleiders zonder de persoonlijke begeleiding van uw project uit het oog te verliezen. Onze vaste ploegen van eigen monteurs staan dan ook garant om u een uitstekende service te bieden.
Sinds kort zijn kleinzonen Nicola en Cedric begonnen met deze prefab garageboxen. Van begin tot einde werken zij samen met u aan uw project, van funderingswerken tot plaatsing van de garageboxen. Dit alles doen ze in eigen beheer en met de grootste zorg.

Meer informatie over onze andere producten zoals garagepoorten, zonneweringen en voorzetrolluiken vindt u op www.feryn.be.

Prefab Garageboxen

Onze betonnen garageboxen zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren. U kiest welk type het best voor u geschikt is, en welke kleur het beste in uw omgeving past

Bekijk
Afwerking

Met verschillende afwerkingsmogelijkheden kan u uw garagebox volledig stijlen naar uw wensen: vier crepie kleuren, een kantel- of sectionale garagepoort in meer dan 220 RAL-kleuren, een extra deur of venster, wanduitsparingen, … Alles is mogelijk bij Feryn.

Bekijk
Montage & Fundering

Om uw garagebox meerdere generaties te laten meegaan, moet hij op de juiste fundering rusten. Daarom bieden wij u in eigen beheer de funderingswerken aan.

Bekijk

Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten?