Feryn Prefab Garageboxen

Onze betonnen garageboxen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen, ze zijn oersterk en toch elegant. Deze garageboxen zijn zowel voor u, als voor uw kinderen een goede investering, aangezien deze meerdere generaties meegaan.

Ontdek hier ons gamma

Kwaliteit en service

Wanneer uw huis niet voorzien is van een garage, kan u opteren voor een Feryn prefab garagebox. Onze boxen worden naadloos gegoten uit één stuk en zijn 100% waterdicht. Deze bestaan uit gewapende betonnen bladen van 8 centimeter dikte. De garageboxen kunnen daarnaast voor heel wat andere doeleinden een oplossing bieden, gaande van een kant-en-klare berging tot een paardenstal.

Bekijk hier ons aanbod

 

over Feryn


Meer dan 50 jaar biedt de familie Feryn gratis advies en ervaring aan haar klanten. Het familie bedrijf is gaandeweg uitgegroeid tot één van de marktleiders zonder de persoonlijke begeleiding van uw project uit het oog te verliezen. Onze vaste ploegen van eigen monteurs staan dan ook garant om u een uitstekende service te bieden.
Sinds kort zijn kleinzonen Nicola en Cedric begonnen met deze prefab garageboxen. Van begin tot einde werken zij samen met u aan uw project, van funderingswerken tot plaatsing van de garageboxen. Dit alles doen ze in eigen beheer en met de grootste zorg.

Meer informatie over onze andere producten zoals garagepoorten, zonneweringen en voorzetrolluiken vindt u op www.feryn.be.

Prefab Garageboxen

Bekijk
Afwerking

Bekijk
Montage & Fundering

Bekijk

Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten?